Healer of the Mind,
Body, Heart & Soul

Terug naar jouw natuur (in de natuur)

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. 

Mijn werk daagt me uit om met elke nieuwe klant hun levenspad te (her-) ontdekken 
en samen op weg te gaan naar een betere plek.

Relaxatie- en Traumatherapie

Met focus op vroegkinderlijk, ontwikkelings- en hechtingstrauma en alle daarbij horende of uit voortvloeiende problematieken, zoals een laag zelfbeeld en weinig eigenwaarde, perfectionisme, please-gedrag, moeilijk grenzen kunnen stellen of nee kunnen zeggen. Vatbaarheid voor chronische stress en burn-out gevoeligheid, angsten en fobieën, belemmerende overtuigingen en persoonlijke leugens.

Wandelcoaching

Wandelen in de natuur is niet enkel contact leggen met je omgeving, het is ook je laten leiden door de natuur om terug contact te leggen met jezelf. Doordat je fysiek afgeleid wordt tijdens de inspanning, kom je mentaal tot rust, verlopen de gesprekken vlotter en kom je tot nieuwe inzichten die daarvoor onmogelijk waren. 

Natuurtherapie

Natuurtherapie is gebaseerd op het idee dat mensen verbonden zijn met en beïnvloed worden door de natuurlijke omgeving. Een groeiend aantal onderzoeken benadrukt de positieve voordelen van verbinding met de natuur.

Natuurcoaching is een vorm van coaching waarin zowel de coach als de coachee de natuur betrekken in de begeleiding. Het is veel meer dan enkel al wandelend coachen. Bij natuurcoaching wordt de coachee vergezeld door twee coaches, de coach en de natuur. De wisselwerking tussen hen zorgt voor een duurzaam resultaat. 

Hartcoherentie en biofeedback

Hartcoherentie is een ademhalingstechniek die jou mentaal en emotioneel in evenwicht brengt, waardoor je hele lichaam ontspant. Je kan de techniek toepassen telkens als je het nodig hebt, waar je ook bent. 


Wanneer je je focust op een regelmatige ademhaling breng je je hart in een staat van coherentie. Vervolgens stuurt het signalen naar je brein, waardoor je autonoom zenuwstelsel, emoties, verstand en dus ook je stressniveau opnieuw in balans komen.

EFT (Tapping)

Tapping, tappen, kloppen, acupressuur punten, drukpunten, er zijn vele benamingen voor het toepassen van deze krachtige techniek. Inmiddels neemt de populariteit en bekendheid van Tapping toe en wordt deze techniek wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt als zelfhulp techniek of onder begeleiding. Tapping wordt als term gebruikt bij het toepassen van Emotional Freedom Technique, ook wel bekend als EFT.

Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting is ontstaan vanuit EFT maar gaat een stap verder. Deze techniek combineert EFT met inner child work en de meest recente inzichten uit traumaonderzoek en epigenetica. Het is een milde en unieke werkvorm voor diepgaand traumawerk. De methode stelt je in staat rond vroege trauma’s te werken, zelfs prenataal.

Hypnose en hypnotherapie

Hypnose is een normale bewustzijnstoestand, waarbij de onbewuste geest instructies kan krijgen. Zo’n beetje alle hypnosetechnieken zijn bedoeld om in je manier van denken een verandering teweeg te brengen.

Je zou hypnose kunnen beschouwen als een staat waarin mensen een grote vatbaarheid hebben voor stimuli of beïnvloeding. Zo ben je onder hypnose minder kritisch en neem je wat er op je af komt sneller op. Het onbewuste neemt het aan, welke boodschap het ook is. 

Havening Techniques

Havening is een nieuwe techniek die zorgt voor een effectieve werking om amygdala gerelateerde problemen snel op te lossen. 

Havening verwijst naar een nieuwere alternatieve therapietechniek, die veilige aanraking en oogbewegingen omvat. Het doel is het verminderen van angst en stress die komen vanuit negatieve herinneringen. 

Loopbaanbegeleiding

Twijfel je over je huidige jobsituatie? Of ben je op zoek naar een betere work-life balans, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou! 

Via loopbaanbegeleiding krijg je professionele ondersteuning voor verschillende werkgerelateerde vragen en professionele uitdagingen. Weet je bijvoorbeeld wel wat je ideale job is maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Ik begeleid jou graag bij een carrièreswitch, maar ook bij het opstarten van een eigen onderneming of het binnenhalen van een promotie.

Stressmanagement en burn-out coaching

Het steeds groter aantal prikkels, procedures en werkdruk resulteert in stijgende stress met ziekte, uitval en verloop tot gevolg. Dit ziekteverzuim is een steeds groter wordend probleem en ook een vicieuze cirkel


Wie uitvalt door burn-out creëert ongewild een belasting voor de collega’s die moeten inspringen en op hun beurt extra belast worden. Getroffen worden door een burn-out is zeer beangstigend. Je bent immers de controle over je lichamelijke en mentale prestaties kwijt en je omgeving bekijkt je met ongeloof. 

Energetische therapie en Healing

Healing is zo oud als de mensheid.  

Healing een overdracht van Universele lichtenergie, de bron van alle intelligentie, naar een ontvanger.  De healer kanaliseert deze lichtfrequentie naar de ontvanger, waardoor healing kan ontstaan. 

Relaxatietherapie

Onze Westerse maatschappij roept nog steeds naar meer, sneller, groter en beter. Dit gaat ten koste van rust, tijd, kwaliteit en contact. Onze hechte relatie met onze smartphone draagt bij aan de chronische overprikkeling. Er is veel nood aan rust en relaxatie!