Access Bars® en
Reiki Healing

 Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Access Bars en Reiki zijn beiden energie vormen. In de ideale situatie beheers je beide technieken. Het is namelijk niet het één of het ander, ze vullen elkaar aan. Je kunt ze alleen niet tegelijk laten stromen.

Access Bars reset je lichaam op een hele zachte en toch intense manier. Via de vingertoppen trek ik als het ware de energie uit jouw lichaam en laat het via mij los. 

 

Bij Reiki geef ik universele energie door voor heling en groei. De energie activeert je lichaam en zorgt voor het verdwijnen van lichamelijke klachten, het helen van emotionele klachten en spirituele groei. 

Access Bars 

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. 

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Reiki

De Reiki behandeling werkt bijzonder ontspannend en heilzaam. Door de Reiki-energie kom je in diepe ontspanning en wordt jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd. Met Reiki wordt datgene wat verstorend werkt duidelijker in je bewustzijn om opgelost te worden.

Tijdens een Reiki sessie gebruik ik ook de clearing statements uit de Access Bars cursus. Dit is een super mooie en krachtige aanvulling op een Reiki behandeling. 

Reiki gaat verder dan de 32 banen en komt in alle hoeken van het lichaam. Reiki kun je ook gedurende 5 minuten geven, dat kan bij Access niet. Access Bars is daarentegen veel krachtiger in het resetten van oude overtuigingen en los laten van patronen.