Aura & Chakra Healing

Het aura is een mystieke tweede huid die ons beschermt. Binnen het aura bewegen onze chakra’s, de draaiende energiekolken die ons in balans houden. Maar trauma’s kunnen zwakke plekken veroorzaken. Verstoringen en blokkades kunnen zich vastzetten of een invloed hebben op onze aura of chakra’s. Daarom is het belangrijk om ze terug in evenwicht te krijgen.

Aura –of chakra healing haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons weer in balans.

Wat is een aura & chakra healing?

Ons lichaam bestaat uit meer dan alleen maar een fysiek lichaam. We hebben ook allemaal een energieveld rondom ons lichaam, een aura.

Een aura is opgebouwd uit 7 hoofdchakra's. Chakra's zijn de energiecentra van ons fysiek lichaam. Ze staan in verbinding met onze wervelkolom en elke chakra staat ook in contact met onze organen, spieren, zenuwpunten, klieren, ...

Het woord "chakra" betekent wiel in het Sanskriet. De chakra's zijn centra of concentraties van energie, die zich op verschillende plekken in het lichaam bevinden. Ieder chakra heeft een specifieke betekenis en werking. De uitstraling is afhankelijk van de stemming en de ervaring die op dat moment aanwezig is.

De aura is constant in beweging en heeft invloed op het lichaam, organen en gemoedstoestand. Bij gebeurtenissen, in welke hoedanigheid dan ook verandert het energieveld. Dit kan zelfs zodanig veranderen dat het tastbaar wordt voor lichaam en geest, waardoor verscheidene soorten klachten kunnen ontstaan. Het kan zijn dat er blokkades optreden wat zich kan uiten in lichamelijke en emotionele klachten. Ieder chakra en iedere laag van onze aura heeft een kleur en een betekenis. 

Doordat ieder mens uniek is, is ook de energie heel individueel. Iedereen heeft bij de geboorte helende kracht meegekregen die altijd aanwezig blijft. Bij aura- en chakratherapie wordt deze helende kracht aangesproken. Men ervaart vaak een dieper bewustzijn van zichzelf. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten en gevoelens een plaats krijgen.

De toestand van ons energetisch lichaam bepaalt ons hele zijn. Onze fysieke gezondheid en emoties, hoe wij ons voelen en hoe we in het leven staan. Door invloeden van buitenaf kunnen we uit balans raken, met als gevolg disharmonie en uiteindelijke ziekte. Het is van het allergrootste belang dat we in balans zijn met ons zelf.

Met een healing is het de bedoeling om de chakra's te reinigen en terug in balans te brengen. 

Waarom zou je een aura & chakra healing overwegen? 

Een healing of energetische behandeling kan ingezet worden bij elke vorm van disbalans, zowel lichamelijk als geestelijk. Op een uiterst zachte, integere manier kan healing jou helpen om fysiek en emotionele blokkades op te lossen. Je hoeft je enkel open te stellen voor de belevenis en kijken welke invloed het op jou heeft.

Resultaten van een aura & chakra healing

  • Ontspanning en rust
  • Verzacht pijn
  • Versnelt en ondersteunt genezingsprocessen
  • Brengt energie en evenwicht
  • Rust in je hoofd waardoor je beter je problemen kan aanpakken

Behandelingsduur

Sommige mensen voelen zich al helemaal goed met 1 enkele sessie, maar bij de meeste mensen duurt het toch wat langer. Het duur meestal een sessie of 3, omdat dan zeker alle blokkades zijn aangepakt.

Er moet zeker rekening gehouden worden met een wachttijd van 2 weken tussen de sessies.

Aura en chakra healing kan ook preventief gedaan worden om de 3, 4 of 6 maanden.