Hypno-Reiki voor meer zelfvertrouwen en zelfliefde

Maak kennis met Hypno-Reiki, een alles-in-een energie-helende therapie.

Wat is hypnotherapie ?

Hypnotherapie houdt in dat je een diepe ontspanning bereikt. Een hypnotische toestand zorgt voor een verhoogde focus en verhoogde suggestibiliteit, waardoor we levendige details kunnen herbeleven.

Hypnose is gebaseerd op intentie; we willen dat de geest met ons speelt en terug communiceert via beelden, kleuren, symbolen, gevoelens, en nog veel meer.

Terwijl je in een staat van hypnose bent, sta je meer open voor suggesties, wat opvallende echte vooruitgang en verandering meer denkbaar kan maken.  Je hebt meer directe toegang tot je onderbewustzijn, dat anders zwaar bewaakt wordt. Dus als je je bewust of onbewust verzet tegen een bepaalde verandering, kan de therapeut je in deze toestand helpen patronen, gedragingen, overtuigingen of hoe je je voelt te veranderen, terwijl hij emotionele triggers onderzoekt.

Wat is reiki?

De wortels van deze praktijk komen uit de oosterse geneeskunde. Reiki is een oude Japanse geloofsgerelateerde therapie. Hierbij plaatst een therapeut zijn handen lichtjes op, of net boven, de chakra's (energiecentra) van je lichaam om de stroom van qi (levensenergie) door je lichaam te beïnvloeden.

Je lichaam wordt in feite 'gestemd' zoals een gitaar om meer op toonhoogte te zijn, en wanneer dat gebeurt, functioneren je geest, lichaam en ziel samen in harmonie en creëren ze een bewuster bestaan.

Tijdens een reiki sessie wordt energie  

doorgegeven om je vibraties aan te passen. In theorie leiden de resultaten van dit afstemmen van de trillingsfrequentie (en het vinden van je energetisch evenwicht) tot een verbeterd lichamelijk, geestelijk en spiritueel welzijn.

Wat is hypno-reiki ?

Waarom deze twee praktijken samenvoegen ? Het idee is dat het je in een "klaar om te ontvangen" staat brengt. "Wanneer de geest in een staat van hypnose is, ontvangt het onderbewustzijn de helende energie gemakkelijker zonder weerstand. Samen hebben beide praktijken een langduriger effect en krijgt de cliënt een diepere verbinding.

Deze gemengde behandeling houdt in dat je onder therapeutische hypnose wordt gebracht, waarbij  Reiki wordt toegepast samen met de inductie om meer zelfvertrouwen te krijgen.