Spirituele coaching d.m.v. Tarot- en orakelkaartlegging

Wat zullen de kaarten onthullen?

De symbolische beelden van de 78 tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om keuzes te maken over het leven, liefde, gezondheid, carrière en meer.

Tarot als hulpmiddel

De Tarot en kaartleggingen zijn altijd met veel mysterie omgeven. Veel mensen denken dat het mogelijk is om met tarotkaarten de toekomst te voorspellen. Volgens mij is dat totaal niet waar de Tarot over gaat. In feite zijn tarotkaarten helemaal niet bedoeld om iets over je toekomst te vertellen.
 

Ik ga ervan uit dat Tarot een soort gereedschap is, een manier om in contact te komen met de meest waardevolle informatie die er bestaat: kennis van binnenuit. De Tarot helpt om in contact te komen met je Hogere Zelf. Het screent de energie op een bepaald moment in jouw leven en het geeft je tools en handvaten om mee aan de slag te gaan.

Dankzij deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je in de toekomst je dromen kunt manifesteren. Tarot is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten voor inzicht en zelfreflectie. 

Boek jouw reading via e-mail of stuur me een bericht op WhatsApp.

Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. In wezen is het een spel waarbij ik met behulp van de kaarten een vertaling maak van wat je onbewuste, Hogere Zelf en jouw gidsen willen dat je op dit moment weet. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.

Waarschuwing

Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment. Hoewel een kaartlegging zoveel mogelijk gebaseerd is op jouw eigen invloed, kan het voorkomen dat je het absoluut niet eens bent met de reading. Behoud in dat geval je eigen mening en laat de legging niet jouw leven leiden of bepalen. Zie het als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden.