Bel me voor een afspraak

Ik snap dat je nog vragen hebt. Bel me gerust even op voor een woordje uitleg over hoe ik te werk ga en hoe ik jou kan helpen. Wil je een afspraak maken? Ook dat kan telefonisch of via WhatsApp op 0483 405 314. We kijken dan samen wanneer we een moment in de agenda vinden die ons beiden past. Tot hoors!

Bekijk hier de agenda voor groepstrainingen en retreats

We trekken de natuur in!

De wandel- en natuurcoaching sessies gaan door op woensdagmiddagen in Het Maldegemveld en Drongengoed te Knesselare. We spreken af op parking Krakeel in de Drongengoedweg (iets voorbij Brasserie Het Jagershof). In overleg zijn ook Het Leen in Eeklo of de Lembeekse bossen een mogelijkheid.

Orenda Holistik House

Je bent uiteraard ook van harte  welkom in mijn praktijk:
Orenda Holistik House. Deze vind je in Adegem, Veldekens 11.

Hier gaan de sessies Reiki, Access Bars en andere relaxatietherapieën door. Maar ook andere individuele behandelingen zoals hypnotherapie, Zielsregressie, EFT (Tapping), Matrix Reimprinting, Havening Techniques, workshops en groepslessen, bij slecht weer of wanneer het outdoor organisatorisch niet mogelijk is.

Ook Online

Wil je graag de voordelen ontdekken van alles wat ik jou te bieden heb, maar is de regio Adegem te ver weg. Dan kan het ook via Zoom.

Een sessie Hartcoherent ademen en Biofeedback, EFT Tapping, Havening Techniques en ja, zelfs Reiki kunnen ook vanop afstand.

We connecteren dan via het Wereld Wijde Web, maar nog steeds van hart tot hart.

Ook mindfulness en meditatie behoren tot de online mogelijkheden.