Online boeken

Ik snap dat je het druk hebt. Het moet dus gewoon makkelijk zijn om een afspraak te boeken. Daarom kun je wanneer je maar wilt een afspraak met me maken, direct vanaf mijn website. Geen kantooruren, gewoon een tijd uitkiezen die jou past en klikken!

We trekken de natuur in!

De wandel- en natuurcoaching sessies gaan door op woensdag in Het Maldegemveld en Drongengoed te Knesselare. We spreken af op parking Krakeel in de Drongengoedweg (iets voorbij Brasserie Het Jagershof).

In overleg zijn ook Het Leen in Eeklo of de Lembeekse bossen een mogelijkheid.

Een sessie duurt anderhalf uur en kost € 110. 

Orenda Holistik House

Je bent uiteraard ook van harte  welkom in mijn praktijk:
Orenda Holistik House

Deze vind je in Adegem, Veldekens 11.

Hier gaan de sessies Reiki, Acces Bars en andere relaxatietherapieën door. Maar ook andere individuele behandelingen zoals hypnotherapie, EFT (Tapping), Havening Techniques, workshops en groepslessen. Bekijk even de Gelukstraining, Mindfulness training of ontdek de Vrouwencirkels of bijv. bij slecht weer of wanneer het outdoor organisatorisch niet mogelijk is.

Ook Online

Wil je graag de voordelen ontdekken van alles wat ik jou te bieden heb, maar is de regio Adegem te ver weg. Dan kan het ook via Zoom.


Een sessie Hartcoherent ademen en Biofeedback, EFT Tapping, Havening Techniques en ja, zelfs Reiki kunnen ook vanop afstand.

We connecteren dan via het Wereld Wijde Web, maar nog steeds van hart tot hart.

Ook mindfulness en meditatie behoren tot de online mogelijkheden. Alsook enkele groepstrainingen zoals Slanker Denken, Slanker Voelen, Slanker Leven of
De Gelukstraining.

Online worden in de toekomst ook workshops Aromatherapie georganiseerd. En ook Vrouwencirkels en Ademcirkels.