Kortingen en (kennismakings-)acties:

Kerst Actie Tarot- en Oracle card reading "Wat hebben de kaarten te vertellen in de huidige energie?"

Deze actie loopt van 15 t.e.m. 31/12/2022. Slechts beperkt voorradig. Voor zowel live, online als vooraf opgenomen readingen met audio-opname*. 


De tarotkaarten maken zichtbaar wat jij mag helen en loslaten, zodat er ruimte in je hart ontstaat om je verlangens te laten opbloeien.

De kaarten helpen jou om je te verbinden met je essentie. Een kaartlegging is een gids die je diepste verlangens zichtbaar maakt.

De laatste maand van het jaar is een mooi moment om stil te staan bij wat achter de rug is en met verlangen uit te kijken naar wat de toekomst brengt. De donkere dagen nodigen je uit om te herbronnen en wonden te helen. Je neemt afscheid van het leven dat voorbij is en maakt ruimte in jezelf om nieuwe inspiratie en levenskracht te ontvangen.

Heb je op dit moment het gevoel dat je minder grip op je leven hebt? Dagen met minder daglicht beïnvloeden je slaappatroon, humeur en energie. Als jij je hier bewust van bent, ervaar je de donkere dagen als een uitnodiging om dieper contact met jezelf te maken. Je ontdekt wat mag helen, ervaart een innerlijke kracht en stelt je open voor inspiratie en zegening.

Heb je een diepe wens voor het komende jaar? Ben je klaar om vol overtuiging het afgelopen jaar los te laten? In de periode van oud naar nieuw kunnen de tarotkaarten zichtbaar maken wat je mag helen en hoe je het licht van 2023 ontvangt.

*Voor readingen die vanop afstand gebeuren (via een audio-opname en foto's): gelieve mij uw naam, geboortedatum en een duidelijke foto (waarbij uw ogen zichtbaar zijn) door te mailen a.u.b.

Kerst Actie Ontspannende massage met warme olie 60 min.

Deze actie loopt van 15 t.e.m. 31/12/2022. Slechts beperkt voorradig. 

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent.

Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Deze actie loopt van 1 t.e.m. 15/01/2023. Slechts beperkt voorradig.

Deze actie loopt van 1 t.e.m. 15/01/2023. Slechts beperkt voorradig.

Deze actie loopt van 1 t.e.m. 15/01/2023. Slechts beperkt voorradig.

Deze actie loopt van 1 t.e.m. 31/01/2023. Slechts beperkt voorradig.

Deze actie loopt van 1 t.e.m. 31/01/2023. Slechts beperkt voorradig.