Gelukstraining

'Gelukkig is hij die gelooft het te zijn', zeiden de Romeinen al. Meer dan 2000 jaar later komen psychologen tot een soortgelijke conclusie: niet geld, een zonnig klimaat of een gelukkige jeugd maken je tot een gelukkig mens. Het is onze manier van denken die ons geluk bepaalt.
Je creëert je eigen geluk door anders in het leven te staan: meer kansen signaleren, dankbaar zijn voor wat je hebt, beter luisteren naar je intuïtie.

Dit kun je bereiken met praktische oefeningen in de Gelukstraining.

Geluk kan je trainen.

Onze gedachten bepalen in belangrijke mate ons geluksgevoel. Deze training helpt om te leren ontdekken dat gedachten ‘maar’ gedachten zijn. En dat we kunnen leren onze gedachten te sturen zodat we minder piekeren/zorgen hebben en meer tevredenheid, rust en geluk ervaren.
 

Geluk is geen instant product maar je vindt het in de kleine momenten. Geluk ligt voor het oprapen. Je moet er alleen oog voor hebben... 


De gelukstraining leert jou in 6 weken dat gedachten “maar” gedachten zijn en dat we kunnen leren om onze gedachten te sturen. 

Deze reeks leert je gelukkiger te zijn. Ze is evidence-based.

In deze groepscoaching zul je ontdekken welke gedachten bij jezelf terugkeren en hoe die jouw stemming beïnvloeden. Daarnaast ontdek je met welke bril je naar de wereld kijkt en hoe je dit kan veranderen.


De gelukstraining vertrekt vanuit een wetenschappelijke benadering en is interessant voor iedereen die wil groeien en meer geluk en tevredenheid wil ervaren. 


In 6 sessies ontdek je:

  • Welke gedachten bij jezelf steeds terugkeren en hoe deze jouw stemming beïnvloeden
  • Hoe je deze gedachten zelf kan sturen
  • Met welke ‘bril’ je naar de wereld rondom jezelf kijkt en hoe dit te veranderen
  • Hoe je positiever in het leven kan staan
  • Hoe je rust kan vinden en hoe dit te integreren in je leven


Deze training vertrekt vanuit een wetenschappelijke benadering en werd ontworpen door psychotherapeute Wendy Ceulemans van Coach Clinic.

Voor wie is de gelukstraining bedoeld?

Deze reeks is interessant voor iedereen die wil groeien, meer geluk en tevredenheid wil ervaren. Aanbevolen als extra ondersteuning bij klachten zoals piekeren, stress, burn-out, depressieve klachten, somberheid.

Boek nu jouw plekje in deze training op weg naar meer positivi-TijD.